Alumarc & Co : verzorgd maatwerk & puur vakmanschap

Zonwering / Zonneschermen

Uzelf, gezinsleden en/of medewerkers beschermen tegen de zon is een noodzaak!

zonwering-systeemZonwering is noodzakelijk omdat overmatige zonnestraling negatieve invloeden in huis of op kantoor kan hebben. Om het (te) felle zonlicht en desgevallend een te grote warmte door zonnestraling te vermijden, kunnen particuliere woningen als bedrijfspanden en kantoren zowel van binnen uit als van de buitenkant beschermd worden.

Alumarc & C° biedt heel wat mogelijkheden en oplossingen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van zonwering.

Zonnewering van buitanaf

Zonneweringsystemen kunnen van buiten geïnstalleerd worden. Denken we bvb aan een zonnetent of een uitvalscherm dat u bescherming biedt tegen zonlicht en -stralen. Maar ook binnen bestaan er oplossingen...

Van binnenuit de zon weren

Om de zon buiten te houden, stelt Alumarc & C° tevens binnenoplossigen op maat voor zoals bvb het plaatsen van screens (met een ruime keuze aan screendoeken)

Zonwering veranda

Voor veranda’s is zonwering ook echt een noodzaak.

Het gebruik van zonweringmechanismen is eenvoudig en handig. Je kan een zonwering handmatig bedienen met stang of via automatische aansturing (gemotoriseerd zonweringsysteem) gebeuren. Aan u de keuze!

Info, prijzen & offerte zonwering

Meer weten over de mogelijkheden van zonwering? Wenst u een algemene indicatie van de prijs voor een installatie van een mechanisme op maat? Had u graag een gedetailleerde offerte ontvangen?
Contacteer Alumarc & C° - installateur zonwering