Alumarc & Co : verzorgd maatwerk & puur vakmanschap

Vliegenramen

Bij ons krijgt u een vliegenraam van de beste kwaliteit!

Een vliegenraam is onontbeerlijk in elke woning of bedrijfspand. U wilt frisse lucht en tegelijkertijd de insecten buiten? Dan hebben wij een vliegenraam voor u. Een product op uw maat, perfect geplaatst en afgewerkt. Onze vliegenramen in hoogwaardig aluminium combineren handige functionaliteit met een mooie afwerking. Wij hebben verschillende profielen die het mogelijk maken om ook bij grote waterneuzen, kleine plaatsingsruimtes of lastige waterdoppen een vliegenraam te plaatsen.

Ook vliegendeuren zijn mogelijk. Deze zijn tevens vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, en worden bij de “Classic” uitvoering recht verzaagd om met schroeven de verbindingen te kunnen maken. De vliegendeur kan geplaatst worden in bijna elke situatie door te werken met een smalle kader. Het gebruik van ingewerkte magneten enerzijds en de pomp anderzijds garanderen een perfecte afsluiting.

Onze classic schuifvliegendeur, die gedragen wordt door gelagerde wieltjes op de bovengeleider, is de ideale insectenwering voor jaren. Door een heel resem aan boven- en ondergeleiders kan de schuifvliegendeur op elk soort schuifdeur geplaatst worden. De deur blijft ook in zijn rails bij hevige windstoten. Daar zorgt de veiligheidsvijs bovenaan op de wielhouder voor. Een topproduct!

Onze rolhor combineert een elegante vormgeving met een robuuste structuur die jaren meegaat. Het remsysteem in het vliegenraam zorgt voor een veilig gebruik, en de horgaas rolt zich netjes in de afgeronde cassette. De kantelsluiting in de rolhor zorgt voor een perfecte afsluiting tegen insecten.

Onze plissé, die u kan verkrijgen tot een maximale breedte van 2000mm, combineert een strak vormgegeven geheel met een vouwsysteem welke makkelijk kan bediend worden. Grote glaspartijen en schuine dorpels kunnen zonder enig probleem worden voorzien van een plissé - vliegendeur.

U maakt graag een afspraak? Contacteer ons hier.