Alumarc & Co : verzorgd maatwerk & puur vakmanschap

Rolluiken

Rolluik op maat nodig? Alumarc & C° plaatst rolluiken bij particulieren, (kmo-)bedrijven & industrie!

Een rolluik is de perfecte oplossing voor uw woning of uw bedrijfspand. Het zorgt voor isolatie, energiebesparing, geeft een perfect gevoel van veiligheid en is handig in gebruik. Ons bedrijf beschikt over heel wat mogelijkheden en oplossingen op uw maat.

Wij plaatsen traditionele rolluikbladen in pvc of aluminium

PVC Type Luxor

De PVC Luxor is het traditionele PVC rolluikblad welke u overal in België kan aantreffen: een degelijke en stevige lamel die makkelijk te installeren is dankzij ophangveren.

ALU Type M511

Is het raam te breed voor PVC rolluikbladen, dan kunnen wij u de ALU M511 aanbieden: een stevig aluminium rolluikblad dat qua 'look' gelijkloopt met de PVC Luxor. Aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Beschikbaar in allerlei breedtes en kleursoorten.

Voordelen van rolluiken

  1. Inbraakvertragend.
  2. Zon- en warmtewerend in de zomer.
  3. Energiebesparend in de winter.
  4. Geluidsisolerend.
  5. Lichtregelend en verduisterend.
  6. Elektrische en handbediening binnen.
Ook kunnen wij u de voorzetrolluiken en opbouwrolluiken aanbieden.

Voorzetrolluiken

U wil nu rolluiken  monteren ... dan is een voorzetrolluik de ideale oplossing! Een voorzetrolluik biedt immers een makkelijke en elegante manier om u al de voordelen van rolluiken te geven zonder nieuwe ramen te moeten plaatsen. Bovendien maken we gebruik van mini-lamellen waardoor de oproldiameter aanzienlijk verkleint om de rolluiken discreet te kunnen installeren.

Opbouwrolluiken

Indien u nieuwe ramen plaatst en tegelijkertijd nieuwe rolluiken dan is een opbouwrolluik een uiterst eenvoudige optie. Door het adapterprofiel bovenop het raam te monteren kan u het  opbouwrolluik direct op het raam laten monteren. Dit adapterprofiel verschilt naargelang het raammerk zodat uw opbouwrolluik naadloos op uw raam past. Dit levert voor u heel wat tijdswinst op want het rolluik is reeds in de kast geassembleerd. Ook hier maken we gebruik van mini-lamellen om de kast zo klein mogelijk te houden.

Tenslotte zijn er heel wat opties voor motorisatie en automatisatie van rolluiksystemen.

Zenders en motoren

De nieuwe trend bij zowel rolluiken als zonwering is ontegensprekelijk de motorisatie! Het koord hebt u niet meer nodig, u kan nu meerdere rolluiken tegelijk bedienen of een programmatie van de rolluiken voorzien. Met de verschillende types motoren en zenders is heel veel mogelijk.

Info, prijzen & offerte rolluiken

U wenst bijkomende informatie m.b.t. een specifieke rolluik? Had u graag een afspraak met Alumarc & C° gemaakt voor het bespreken van alle mogelijkheden en/of wenst u een offerte op maat?
Contacteer ons geheel vrijblijvend.