Alumarc & Co : verzorgd maatwerk & puur vakmanschap

Aluminium buitenschrijnwerk

Alumarc & C° uit Wuustwezel fabriceert, levert en installeert kwaliteitsvol aluminium buitenschrijnwerk. Voor zowel ramen en deuren in aluminium als alu veranda's kunnen particulieren en bedrijven steeds op vakmanschap en professionele service rekenen.

Ramen en deuren

U wenst nieuwe (aluminium) ramen en/of deuren te laten installeren in je nieuwbouw of gerenoveerde woning?
Alumarc informeert, levert en verzorgt de installatie van kwaliteitsvol buitenschrijnwerk in aluminium.

Om alle mogelijheden m.b.t. de ramen en deuren te bespreken komen onze vakmensen graag bij u op locatie langs. Verkiest u liever een afspraak in onze showroom buitenschrijnwerk te Wuustwezel, dan kan dat natuurlijk ook. Met een koffie rond de tafel adviseert Alumarc u graag inzake:

  • gebruikte materialen voor de raam- en deurprofielen
  • de kleurzetting (standaard RAL-kleuren / gepersonaliseerde coatings)
  • thermische en akoestische isolatiewaarden
  • energievriendelijkheid

Dan kan u de juiste keuzes maken die perfect bij u en uw woning of pand passen. Ons bedrijf beschikt over superisolerende ramen, een nieuw product. Vraag ernaar bij het maken van een afspraak met ons team. 

Veranda's

U denkt aan een veranda? Een veranda geeft uw woning extra leefruimte en meer licht. Bovendien kan u meer genieten van het uitzicht op uw tuin. De vormgeving en de stijl van uw veranda is erg belangrijk. We zoeken samen met u naar de ideale vorm en stijl van uw veranda, orangerie of wintertuin.

Ons bedrijf gebruikt enkel de beste materialen. Het nieuwe isolerende aluminium is leverbaar in vele kleuren en een uitstekend ecologisch alternatief voor  hardhout.

» bekijk hier de voordelen van aluminium buitenschrijnwerk

Projectbespreking, planning, levering & installatie

Samen met u plannen we  het hele project van A tot Z. Met onze vakkennis en ons werk op maat zorgen we voor een perfecte afwerking tegen een correcte prijs.

Alumarc & Co werkt o.m. met Sapa Building System, een toonaangevend producent van aluminium profielsystemen  voor ramen, deuren, veranda's en vliesgevels. Superkwaliteit uit Zweden. 

Info, prijzen & offerte aluminium ramen - deuren - veranda

  • Wenst u bijkomende informatie m.b.t. (één van) onze alu producten?
  • Had u graag een algemene prijsindicatie voor een specifiek raam of voordeur ontvangen?
  • Voor een renovatieproject of nieuwbouw ontvangt u graag een gratis offerte op maat?

Contacteer Alumarc & C° uit Wuustwezel!