Alumarc & Co : verzorgd maatwerk & puur vakmanschap

Kalmthout

Je hebt een af te werken nieuwbouw of te renoveren huis / pand te Kalmthout en wil nieuwe ramen, deuren of een veranda in aluminium plaatsen? Maak kennis met Alumarc & C°: fabrikant, leverancier & installateur van kwaliteitsvolle aluminium buitenschrijnwerk.

Fabrikant - leverancier - installateur te Kalmthout

Alumarc & C°: dé vakman fabrikant, leverancier & installateur van kwaliteitsvolle aluminium buitenschrijnwerk waarop particulieren, bedrijven en verenigingen kunnen rekenen, mét garantie van de SAPA aluminium vakman!

  • nauwkeurig op maat gefabriceerde aluminium structuren
  • kwaliteitsvolle materialen (varanda, ramen & deuren)
  • verhoogde thermische isolatie door meerkamerige alu profielen & hoogwaardige beglazing
  • alles tijdig geleverd op locatie
  • vakkundig en volgens planning geplaatst
  • afgewerkt met oog voor detail
  • opgeleverd binnen afgesproken deadline en budget

Ramen - deuren - veranda

Op zoek naar een ervaren vakman die kwaliteit én service levert m.b.t. ramen, deuren en/of veranda's?

Contacteer Alumarc & C° of klik op ondertsaande links voor bijkomende informatie m.b.t. meervoudige kamerprofielen voor ramen, deuren (voordeuren e.a. buitendeuren) of verandabouw:


Meer over onze partners en merken

SAPA
Profielen
RENSON
Verluchtingen – Zonwering
HAROL
Rolluiken
SOBINCO
raam- en deurbeslag
       
Glassolutions
GNL
Frager
Deurpanelen
Q-design
Deurgrepen

De 10 GARANTIEPUNTEN van het SAPA AluminiumVakman-kwaliteitscharter


1. PERSOONLIJKE AANPAK EN ADVIES ? VAN EEN ÉCHTE VAKMAN

Uw SAPA AluminiumVakman kent de wereld van (ver)bouwen met aluminium door en door. Hij zorgt continu voor de juiste opleidingen voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Bij hem kunt u rekenen op betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van uw project, over wettelijke vereisten en subsidies

2. NAUWKEURIGE EN GEDETAILLEERDE OFFERTES

Uw SAPA AluminiumVakman weet hoe belangrijk uw bouwbudget is. Daarom biedt hij u een sluitende en gedetailleerde offerte aan, compleet volgens uw wensen.


3. DUIDELIJKE COMMUNICATIE EN NAKOMEN VAN AFSPRAKEN

Uw SAPA AluminiumVakman zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De fabricage, levering en montage van uw aluminium ramen en deuren gebeurt bij hem conform de gemaakte afspraken. Op uw mails en telefoons krijgt u snel een duidelijk antwoord.

4. VAKKUNDIGE PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

Uw SAPA AluminiumVakman maakt uw aluminium ramen en deuren zelf. In zijn eigen atelier. Samen met zijn eigen medewerkers, stuk voor stuk deskundige vaklui. Zo bent u zeker van maatwerk, speciaal geconstrueerd voor uw bouwproject.

5. OPLOSSINGEN OP MAAT VAN UW PROJECT

Uw SAPA AluminiumVakman werkt met kennis van zaken en zin voor detail. Hij is gewoon van op maat te werken: de beste garantie voor fijn afgewerkte ramen en deuren die perfect passen bij uw project. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring en kan u een uitgebreid portfolio aan referenties voorleggen.

6. INNOVATIEF GAMMA PROFIELEN VAN SAPA BUILDING SYSTEM

Uw SAPA AluminiumVakman werkt enkelmet pro elen van Sapa Building System: kwaliteitspro elen die ruimschoots voloen aan de Belgische EPB-norm en afgestemd zijn op de Belgische bouwgewoontes. Ze worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen. Ze koppelen hoge isolatiewaarden aan een doordacht design.

7. DESKUNDIGE PLAATSING IN EIGEN BEHEER

Uw SAPA AluminiumVakman plaatst uw aluminium ramen en deuren in eigen beheer. Zo bent u zeker dat uw vakkundig gemaakte ramen en deuren eveneens vakkundig worden geïnstalleerd.

8. ZORGVULDIGE CONTROLE VAN HET EINDRESULTAAT

Uw SAPA AluminiumVakman laat niets aan het toeval over. Tijdens de oplevering van de werf controleert hij samen met u alle geïnstalleerde ramen en deuren en hij laat de werf proper achter.

9. UITSTEKENDE DIENST-NA-VERKOOP

Uw SAPA AluminiumVakman blijft voor u klaar staan. Ook na de plaatsing van uw ramen. U kan rekenen op 10 jaar garantie en een uitgebreide en  exibele service-naverkoop.


10. BETROUWBARE ONDERNEMING GECERTIFICEERD DOOR SAPA BUILDING SYSTEM

Uw SAPA AluminiumVakman runt een bedrijf dat zijn engagementen tegenover medewerkers, leveranciers en klanten nakomt. Hij verklaart zich akkoord te werken volgens de richtlijnen van het Aluminium Center Belgium©.

Offerte ramen / deuren / veranda Kalmthout

Voor het leveren en plaatsen van alu ramen en deuren of een aluminium veranda in Kalmthout kan je Alumarc & C° gratis en geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte aanvragen.